понеделник, 17 април 2017 г.

Mark Bradstock naznačuje Coneygree pojede King George VI Chase

Mark Bradstock, trenér vítězného Coneygree Gold Cup, dal jasný náznak v pondělí, že jeho pronásledovatel se připojí k lineup za to, co slibuje, že bude vynikající obnova William Hill krále George VI Chase ve městě Kempton Park na Boxing Day , za předpokladu, že těší trenéra ve školní sezení u jeho Lambournova stáje v úterý.

vlastníci Coneygree bude muset zaplatit £ 10,000 dostat své koně zpět do pole pro krále Jiřího po Bradstock utrpěl „počítač glitch"a zároveň se snaží, aby potvrdil svůj původní vstup minulý měsíc.Zdá se pravděpodobné, že bude zjištěno, že peníze, ale tak dlouho, jak Coneygree skoky se svým obvyklým nadšením, když je podrobena zkoušce na Bradstock dvoře.

Řízení v Leopardstown závodiště, který bude inscenovat Lexus Chase dne 28. prosince, byl také námluvy Coneygree, který postrádal Hennessy Gold Cup v Newbury koncem minulého měsíce Bet365-Recenze sázkové kanceláře poté, co utrpěl menší zranění. „Dokonce nabídl vybudovat stabilní pro něj," řekla Sara Bradstock, trenér je žena a pomocník, ale mnohem kratší cesta z Lambourn do Sunbury stále dává větší smysl.

„To se nemůže uvolnit z něj,"řekl Mark Bradstock, při obědě, aby zahájily nahromadění u krále Jiřího. „Chcete-li přejít na Lexus, budeme pravděpodobně muset nechat na Boxing Day.To je v pořádku, ale určitě bychom se raději zůstat v Anglii.


„Existují ještě nějaké další věci, musíme překonat, že to bude zítra do školy, například. Ale jestli je to dobře, a určitě se zdá v této formě, budeme to zkusit. Koně jsou tam dělat práci, a úloha nevypadá pěkně na cval, je to vidět na závodišti.

„Je to záleží hodně na tom, jak se skáče v úterý, protože jsme se objevit před Hennessy, že jeho skákání bylo skvělé, ale ne jako když normálně je. Tento týden je v jeho tréninkový plán velmi důležitý, a uvidíme, jak to půjde.Nemáme, aby se [doplnit], dokud se dnes týden tohoto rozhodnutí."

V případě Coneygree je přidán do pole krále Jiřího, mohl by čelit dva špičkové kandidáty z Irska Don kozáka a Vautour, stejně jako omlazený devět-letý Cue Card, který porazil Silviniaco Conti, o vítězi krále Jiřího za poslední dva roky, v posledn� �m měsíci Betfair Chase.Silviniaco Conti zůstává živý kandidátem na krále Jiřího hattricku zatímco Smad Place, který produkoval velkolepé kolo skákání vyhrát Hennessy Gold Cup, je také možné běžec.

Don Kozák, který je vyškolen Gordon Elliott a Vautour, z dvoře irského mistr trenér Willie Mullins, jsou v současné době soupeří o zvýhodňování v ante post sázek na 11-4 a 100-30 uvedeném pořadí, zatímco Coneygree je nejvyšší cena na 7-1 all- in, a 3-1 s běhu.Cue Card je 9-2 šance, s Silviniaco Conti k dispozici na 8-1.

Vautour byl jasným favoritem pro závod před jeho sezónní debut v Ascotu v listopadu, když porazil Ptit Zig podle části A délka-a-tři čtvrtiny po skoku opustil na několik plotů na svém prvním startu pravou rukou v chase.

Kempton je také pravák trať, ale Joe Chambers, závodní manager pro majitele Vautour je Rich Ricci, řekl, že se necítí, že to bude problém pro šest- letý.

„byli jsme rádi, že si jízdu na něm," řekl Chambers, „protože polovina schůzí v Irsku byly opuštěny. Byl to docela velký v kruhu, a trochu líný mid-race, ale byl trochu odjet znovu na konci.Nemyslím si, že nechcete jít skákat brilantně kolem Cheltenham [kdy vyhrál JLT Novice Chase v březnu] bytí chudý jumper v Ascotu v prostoru šest měsíců."

„Je to běh pravoruký třikrát. Poprvé, když vyhrál [stupně dva] Moskva Flyer Nováček Mezní hodnota, a druhý byl na Punchestown, a ten den vyhrál stejně. Jeho silnou stránkou je jeho skákání a jeho krok a my ho budeme jezdit s ním vyhovoval a nestarat se o ostatní."

Silviniaco Conti je téměř zapomenutý kůň krále Jiřího, navzdory tomu, že vyhrál závod dva roky běží.On byl zdravě porazen za Cue karty v Haydock poslední době se ale zatímco Paul Nicholls, jeho trenér, není nic víc než naděje na třetí úspěch, vidí důvod očeká vat, že zlepšení na formuláři Haydock.

„On nebyl zcela 100% [at Haydock],"uvedl Nicholls,„ale i kdyby byl, pořád by to biti Cue Card. Běžel na uspokojivou úroveň, ale stále si myslím, že je to zlepšení přijde od něj, se musíme snažit a zjistíte, že somewhere.Sire De Grugy vyhraje Pálení Creek pro zakrytí Gary Moore Sandown řádění Více

„I myslím, že je to jeho nejtěžší úkol, k dnešnímu dni. Tam ne-něčí uvedených bodů [bývalý Nicholls-cvičil pronásledovatel] Al Ferof přesto je tolik dobré, mladí koně a.Stejně jako Cue Card měl na jaře chycenou epiglottis, kterou jsme si stanovili a pro něj to bylo obrovské zlepšení, a Dan [Skelton, nový trenér Al Ferofa a bývalý pomocník Nicholls] ho zjevně udělal.On je v mixu stejně."

Sire De Grugy bylo konečně potvrzen jako vítěz Grade One chvění Creek Chase v Sandown tento měsíc poté, co připojení zvláštního Tiara, který byl zbit tři čtvrtiny délka na druhé místo, rozhodl se odvolat proti rozhodnutí sportovních komisařů a nechat výsledek postavit.

Sire De Grugy skočil po jeho levici v konečném plotu, brání speciální Tiara, jak to udělal.

Speciální Tiara zdálo se, že pořádání shromáždění v době poté, co ztratil vedení Sire De Grugy blíží domácí obrat, ale nedělal žádné Sázení na Bet365 další země jako dva koně překročil čáru.

„nebudeme se odvolat," řekl Henry de Bromhead, speciální tiára trenér,. „Poradenství jsme dostali bylo, že jsme neměli dost velkou šanci dostat výsledek.To je zklamáním, protože většina lidí věří, že nejlepší kůň v den byl vyřazen ze závodu a nedostal ji."

Bet365-Bonus ihned po registraci

Няма коментари:

Публикуване на коментар