четвъртък, 20 юли 2017 г.

Futbalový Liberec nezvládol generálku, Jablonec zahadzovali šance

So silnejšími zahraničnými protivníkmi síce často dokázali držať krok, ale nedokázali streliť góly. Posledný prípravný zápas v poľskom Lubinu Slovan prehral 0: 2. Bola to generálka pred začiatkom sezóny, pretože už v sobotu čaká liberecký tím ostrý štart v Superpohára na ihrisku majstrovskej Plzne.

"Hodnotiť prípravu podľa výsledkov nie je asi to pravé. Skôr sa pozeráme na hru, výkony jednotlivcov a na to, ako celkovo pôsobí, s čím však zatiaľ nie sme tiež úplne spokojní, "povedal športový riaditeľ Jan Nezmar.

V sobotňajšom zápase v Lubinu si v druhom polčase za Liberec zahral aj 18-ročný urugayský stredopoliar Sebastián Cal.Do základnej zostavy A-tímu má však zatiaľ ešte asi ďaleko.

"Zápas s Lubin pre nás bet365 generálkou na novú sezónu nebol, za tú považujeme až Superpohár s Plzňou. Preto nastúpil aj Cal, ktorého tréneri chceli vidieť, ale počítame s ním hlavne pre juniorku, "vysvetlil Jan Nezmar.

Liberec, ktorý bet 365 sa po príchode radu nových bet365 mobil hráčov ešte len zohráva, má problém v útoku.V troch zápasoch, teda v plnej polovici, v príprave nedokázal streliť ani gól.

Naopak od Lipska inkasoval tri a od poľskej Legnice štyri góly, aj keď v tomto stretnutí nasadil hlavne juniorov. "Trebárs vo švédskom Malmö sme odohrali veľmi dobrý zápas, ale proti Lubinu sa nám to vôbec nepáčilo, ešte nás teda čaká množstvo práce," uvedomuje si Jan Nezmar.

Futbalisti Jablonca, ktoré rovnako ako Liberec čaká koncom júla kvalifikácia Európskej bet365 bonus ligy, porazili na rakúskom sústredení Buchbach zo štvrtej nemeckej ligy 3: 2. Severočesi dali všetky tri góly medzi 52. a 57. minútou, keď sa trafili letné posily - dvakrát Wágner a raz Karavajev.

"Súper bol tak na úrovni našej druhej ligy.


Trošku ma mrzí, že z množstva šancí sme nedali ďalšie góly.Skóre mohlo byť oveľa vyššia. Som sklamaný z toho, že sme neudržali koncentráciu až do konca. Namiesto aby sme skóre navýšili na päť šesť nula, je z toho výsledok 3: 2, "povedal pre klubový web tréner Jablonca Jaroslav Šilhavý.

bet365 stavky

Няма коментари:

Публикуване на коментар