четвъртък, 20 юли 2017 г.

Kalous teší, že sa třinecký tím takmer nezmenil. Máme náskok, tvrdí

Třinečtí hosťuje deviaty celok minulého ročníka KHL vo svojej Werk Arene zajtra od 17.00.

"Nečakám, že naša hra bude nejako excelentné," povedal třinecký tréner Jiří Kalous. "Od zápasu si ale sľubujem, že čo najskôr zase získame potrebné návyky a dostaneme sa do hernej pohody."

Upozornil, že sa blíži oceliarsky turnaj, ktorý Třinečtí organizujú, a tiež Liga majstrov. "Preto chcem, aby sme sa skoro dostali do hry." Třinečtí majú podľa Kalous oproti predošlým dvom rokom obrovský náskok, pretože ich káder sa bet365 bonus takmer nezmenil.Odišli len obrancovia Vladimír Roth a Marek Trončinský a útočník Štefan Ružička.

"Keď som sem pred dvoma sezónami prišiel, tak trvalo nejaký < a href="http://comeplaygames.com/profile/britneygate">bet365 stavky čas, než som dostal do tímu svoje veci," pripomenul Kalous. "Vlani bol veľký exodus hráčov, skončili tí starší, obmena bola razantný, ale teraz cítim trochu ako výhodu, že môžeme pokračovať v rozrobenej práci."

Roth, ktorý patril k najproduktívnejším obrancom extraligy, odišiel do ruského Sibiri Novosibirsk.

Bude ťažké vyrovnať sa s jeho stratou? "Verím, že hráči, ktorí tu sú, sú schopní ho nahradiť v presilovkách - a nielen v nich," uviedol Kalous.


"Aj ostatné sú schopní plniť jeho úlohu.Nevidím v tom problém a dúfam, že sa to potvrdí. "

Jedinou posilou je vítkovický útočník Vladimír Svačina, ktorý si však zlomil lakeť a najmenej šesť týždňov bude chýbať. "Náš káder je v po dstate uzavretý," vyhlásil tréner Kalous. "Avšak, a hovorím to stále, hokej je dynamická hra, aj čo sa týka zloženia mužstiev. Takže ak by sa objavilo niečo zaujímavé, mohlo by ešte na doplnenie tímu dôjsť. Ale momentálne je uzavretý. "

A Oceláři budú mať opäť najvyššie ambície. "Mančaft na to tu je. Iné alternatívy než bet365 mobil sa dostať do finále nie sú a všetci to od nás očakávajú.Hráči sú odhodlaní urobiť všetko pre to, aby sa do finále znova dostali, "povedal útočník Jakub Klepiš.

" Netajíme sa tým, že chceme vyhrať základnú časť i play-off, "potvrdil tréner Kalous, ktorý si zvyká bet 365 aj na úlohu asistenta reprezentačného trénera Vladimíra Vůjtka. Odmieta, že by mu práca u národného mužstva komplikovala jeho pôsobenia v Třinci. "Musím ľuďom z klubu poďakovať, že mi umožnili pracovať v národnom tíme," povedal. "Pre každého trénera je to česť. Cítim to ako obrovský záväzok, je to nesmierne zodpovedná práca. "

bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар