сряда, 13 септември 2017 г.

A kék tigris éhes. A Chelsea egymás után tizenegy alkalommal nyert

Csak egy évvel ezelőtt a Chelsea-t unatkozni és túlterhelni. Mentse el Josh Mourinho edzőjét, hogy mentse a szezont. A kék taktika alatt a kék tigrisek felébredtek. Újra éhesek. "Ez nem szexi labdarúgás, ami mindig szórakoztató, de hihetetlenül hatékony és bet365 sport fogadás online sokoldalú. Az egyéniség, amely egy évvel ezelőtt küzdött, ismét gördül. Chelsea viszont jogszabály egységesen rettenetesen, bet365 online fogadási útmutatók „mondja újságíró Karel Häringban szakértője az angol bajnokságban.


Először is be kellett avatkoznia" testre „Conte. Chelsea megpróbált beoltani Style 4 - 4 - 2. Miután kínos bevezetése váltott három védők, amely később módosított 3 - a 4-3 Íme Fluke!

„Ez szép, de nem tudjuk előre egy lépést .Nincs verhetetlen csapata a világon, nem vagyunk "- mondta Conte, és kommentálta a Crystal Palace 1-0-os győzelmét. Ugyanez a Chelsea vezette Sunderlandben és otthon a West Bromwich Albion ellen. Három mérkőzés hét napon belül, háromszor 1: 0!

"Ha a csapatom nem nyer, akkor alvásom van. De most nagyon jól alszom - mondta Conte jó szeszélyben. Október óta, amikor a Chelsea megtalálta a megfelelő beállítást, tizenegy mérkőzésen csak kétszer gyűjtötte össze. Conte nagymértékben támaszkodott a Juventusra, ami három címhez vezetett egymás után. Nyilvánvaló, hogy Chelsea felébredt.

Két p� �lda mindenkinek.

Támadó középpályás Eden Hazard. "Ez egy nagy elmosódás és hatalmas ízlés" - mondja Häring. Diego Costa elleni támadó.Nyáron el akart menekülni az Atletico Madridba, és érezte, hogy nem érzi magát. "És most talán a legjobb középső támadó a világon. Megáll a riválisoktól, és csak a munkára fókuszál, "mondja Häring szakértő. Costa már 13 gólt szerzett.

A N'Golo Kanté védelmi gép, amelyet Conte a Leicesterben keresett, kiváló. Jól tett, hogy több mint egy milliárd koronát fektessen be. By the way, Costa és Kanté hiányozni kell bet365 fogadási bónuszt bet365 kifizetés módok a következő játék miatt büntetés az ötödik sárga lapot, de a Chelsea úgy véli, hogy ez csak egy kozmetikai probléma. A laufban van.

Két csodálatos nevet adhat.A jobb szélen oszcillál Vict or Moses, aki a Chelsea még senki sem hitt, és a bal oldalon Marcos Alonso, a kevéssé ismert spanyol, aki megérkezett a nyáron a Fiorentina.

Most kezdődik a legfontosabb szakasza a szezon. Angol klubok a karácsonyi ünnepek alatt átkerülnek egy eszeveszett ütemben, amely lassítja februárjáig. Azt mondják, hogy a Premier League, aki kezeli a legjobban a felére év megállítani a trónon. Chelsea ezt tudja. Egy újságíró emlékeztet arra, hogy Haering, két határozott előnye: „Nem fog összetörik ereje miatt nem játszik a Bajnokok Ligájában. És egyik afrikaiak januárban az Afrikai bajnokság eltűnnek. „

Mielőtt az előnye, hogy figyelembe Leicester.Ő csak az egyikére összpontosítva verseny, és amikor az edző Ranieri úgy érezte, hogy a játékosok kell tölteni az akkumulátorokat, nyugodtan küldje el néhány nap pihenés Dubaiban. Tudod az eredményt, Leicester szenzációs csúcsra jutott.

Mi mellett veszte ség formájában lehet megállítani a Chelsea?

Talán a rossz hangulat nem használt középpályás Fabregas, talán eszeveszett Középpályás Mágus brazil Oscar, amelyre 1,6 milliárd vonzódnak Sanghajban.

És Conte készen áll erre, ezért vissza fog térni. Közben finoman naťuknul trio James Rodríguez (Real), Alexis Sánchez (Arsenal) és Marco Verratti (PSG).A Conte Conte nem akarja, hogy varrjon egy forró tűvel.

bet365 internetes sportfogadás

Няма коментари:

Публикуване на коментар