понеделник, 17 април 2017 г.

Patriots dostať späť na trať s víťazstvo nad Texans skoba playoff miesto

Tom Brady dostal Rob Gronkowski späť a pomohol New England Patriots vráti do kolóny win a skoba playoff spot. Brady hodil pre 226 yardov a dve pristátie a Patriots odtrhol dva-herné šmyku s víťazstvom 27-6 nad Houston Texans v nedeľu večer.

Patriots (11-2) presunul pred Denveri Broncos a Cincinnati Bengals v závode na hornom AFC playoff semeno a môže skoba AFC východ s jedným vyhrať, alebo s jednou stratou alebo kravatu zo strany New York Jets. New England nestratil tri priame hry od 2002.Beckham septembra ako New York Giants získať rozhodujúce víťazstvo nad Miami Dolphins Čítajte viac

Brady hodil TD prechádza Keshawn Martin a Gronkowski v prvom polroku na pomoc Ne w England vybudovať vedenie 17-6.Gronkowski mal štyri hostiny pre 87 yardov a pristátie pri svojom návrate po chýbajúcich minulý týždeň hru s zranenie kolena.

Vlastenci nehýbal loptu aj v druhom polroku, ale obrana obťažovaní Brian Hoyer do niekoľkých chýb. Jabaal Sheard mal prúžok vrecia na Hoyer dvakrát po polčase. Patriots obnovil druhý čoskoro vo štvrtom a James White robil to 27-6 s dvoma beh Yardu tri hry neskôr.

Hoyer bol vyhodený päťkrát a nechal hru má vyhodnotiť účelom otras mozgu asi deväť minút zostávajúcich. Rozohrávač už minul hra, v tejto sezóne po tom, čo dostal otras 16. novembra.Hoyer bol 11 z 22 na 155 yardov. Texans (6-7) si v treťom štvrťroku vybrali falošných a vynútených dvoch bodov, ale nemohli využiť žiadne z týchto Príležitosti a vstúpil do štvrtého štvrťroku na konci 20-6. JJ Watt hral napriek zlomeniu ľavej ruky v praxi v stredu. On nosil obsadenie, ktoré uzavreté je ho prsty v klubu-ako lopta. Texans vyhral dve výzvy na hry, ktoré boli nazvané recepcie na New England je prvý disk v druhej polovici, nútiť Patriots kopnúť 49 Aby bolo 20-6.

Houston bol nútený postaviť svoju budúcu držbu, ale Martin narazil na návrat a texania sa vrátili na New England 21.Ale Texans nemohol presunúť loptu a obrátil ju po neúspešnom štvrtý-dole pokus.

Texans boli neskôr jazde v treťom kedy Hoyer zápolil a Patriots obnoviť. Houston napádal volanie, a to bolo prevrátená, ale on vlastne zápasil na budúci hre na vrece podľa Sheard. Texans zotavil, ale stratil 10 yardov na hru a musel znovu pramicu.

Gronkowski jednoducho outjumped Quintin Demps chytiť jeden yard touchdown prihrávke tesne pred polčasom rozšíriť New England svoje vedenie 17-6.

vlastenci sa vedenie 7-0, keď bývalý texaský Martin dostal od nováčika Kevin Johnson a bol dokorán v koncovej zóne pre dvoch yardov pristátie. Že polčas bol zriadený, keď Brady hodil cez jeho telo a na úteku do Gronkowski pre 45 yardov ziskom predtým v jednotke. Gronkowski bol otvorený po Linebacker Whitney Mercilus klesla ho snaží pokryť.

Texans znížiť vedenie 7-3 na bránku 37 yardov Nick Novak v prvom štvrťroku. New England dostal gól z 43 yardov na začiatku druhého štvrťroka, aby bol 10-3.

Jonathan Grimes mal 37-yard run na Houston ďalšieho disku, ale trestný čin zastavil skoro potom a tím sa usadil na bránku 45 yardov sa dostať do 10-6.

Minuloročný top draftu Jadeveon Clowney mal dve vrecia pre prvý multiplex vrece stretnutie v kariére s Houstone.


Няма коментари:

Публикуване на коментар