петък, 14 април 2017 г.

BBC šport, online spravodajstvo rezaného ako červené tlačidlo služby tvár sekerou

Výdavky na atletiku a menšinových športov je potrebné znížiť BBC so svojimi červené tlačidlo služby tiež čelia sekeru, pretože spoločnosť si kladie za cieľ zachrániť 150m £ rok pred svojím poslednom kole rokovaní o rozpočte s vládou.

Prevádzkovateľ vysielania zníži online spravodajstvo a dosiahnuť úspory v režijných nákladov, pretože sa zaoberá nedostatku verejných prostriedkov, ale sľúbil chrániť výdavky na drámu.

"významný kus" z úspor bude oznámené v stredu ráno, v objeme 35 m £, sa očakáva, že vyjde zo športových práv, podľa zdrojov.

červené tlačidlo služby, ktoré nahradili BBC Ceefax v roku 2012, ponúkať správy a šport textové služby a sú obľúbené najmä pri veľkých živých turnajoch, ako je Wimbledon a Glastonbury.

Korporácia bojovala súťažiť o živých športových práv proti dobre financovanej rivalmi Sky a BT, takže mnohí sa obávajú budúcnosti free-to-air vysielanie športového prenosu.

korporácie už zaručená prežitie niektoré z jeho najobľúbenejších programovanie športov, vrátane Match of the Day a Wimbledonu.Avšak, v júni, že stratil kontrolu nad práv na olympijských hrách od roku 2022 roku, potom, čo americký hlásateľ Discovery, majiteľ Eurosport, urobil ponuku £ 920m pre exkluzívny celoeurópskych práv.

BBC zasvätenci povedal, že spoločnosť stále dúfal, aby sa uchádzali ukázať olympiádu vo Veľkej Británii.Viac ako 90% obyvateľov Spojeného kráľovstva sledoval aspoň niektoré z BBC pokrytie v roku 2012 olympijské hry v Londýne

Tony Hall, BBC generálny riaditeľ, sa očakáv a, že povedať personál v stredu, že väčšina z úspor. - viac ako £ 50m - príde z režijných nákladov a zmluvných účinnosti, ako aj rezanie 1000 pracovných miest stredného manažmentu, oznámený v júni.

£ 150m deficit je čiastočne vďaka väčšiemu počtu ľudí, ktorí sledovali iPlayer, potom, čo bol tento rok, že medzera povolené diváci využívať službu TV catch-up, bez toho, aby zaplatil licenčný poplatok £ 145.50 odhalené. BBC je už čelia náklady na 700m £ ako súčasť dohody s vládou dohodli v júli na financovanie licenčných poplatkov pre viac ako-75s, ktorý je zavedený od roku 2018.Osada je aj uzatvorenie iPlayer medzeru.

BBC sa očakáva stanoviť svoje konečné rozpočtové návrhy - s úspora sa predpokladá, že činí £ 550 m. - na jar 2016

Najnovšie oznámenia je to prvýkrát, kedy BBC oznámila, reže na obsah na obrazovke a on-air.V júni BBC zasvätenci povedal Hall "Prioritou je to, č o sa na obrazovke a v éteri sa objaví" a "všetko ostatné musí byť znížená na minimum".

Dráma je jediná časť televízneho výstupu BBC pravdepodobnosťou ktoré majú byť chránené, ale zvyšok televízneho obsahu očakáva sa, čeliť škrty vo výške viac ako £ 10m.

Potom, čo v roku 2010 licenčný osada poplatok, ktorý prinútil BBC prevziať náklady na financovanie World Service z vlády, zatiaľ čo zmrazenie licenčný poplatok za šesť rokov, BBC znížiť svoj rozpočet športových práv o 15% ,

Od tej doby prekonal niekoľko živých športových obchodov alebo pracovali spolu s ďalšími voľne vysielaných vysielateľmi, ako ITV bola zaručená kontinuita živých práv.V tomto roku stratila práva na Open Golf Championship na nebo, prinášať do konca 61 rokov poskytovať v priamom prenose udalosti.


Няма коментари:

Публикуване на коментар