четвъртък, 13 април 2017 г.

Jack Gunston na ceste k Grand Final po povzbudzovanie Hawthorn fitness testu

Gunston bol nezvestný od zranenia pravého členka v kvalifikácii konečnej straty na západnom pobreží, ale zúčastnil svetle 20 minút zasadnutie so svojimi spoluhráčmi pred uvedením prostredníctvom svojich krokov na väčšou intenzitou od fitness trénera Andrew Russell.

23-ročný natiahol do troch štvrtín tempa v priamom úseku priechodiek, ale čo je dôležitejšie, zobrazí schopnosť odraziť stranou, zhromažďovanie uvoľnené guličky na úteku a priťahovanie k cieľu, než končiť s one-on-one konkurenčné telo prácu s Russell.AFL predbežných finále: päť vecí sme sa naučili | Kathryn Kernohan Viac

Tiež bude musieť preukázať, že dokáže skákať a zá vod oboma nohami pred vymazané hrať, ale s Grand Final päť dní preč klubu vedúci gól-kicker je v krabici sedadlá vrátiť.

dostupnosť Gunstonová bude znamenať tvrdú volania musí byť vykonaná pri stole výberu.Ryan Schoenmakers bol odvolaný, aby zaplnil Gunstonová svoje miesto vo finále vyhrá nad Adelaide a Fremantle a vynára ako najpravdepodobnejšia hráč robiť cestu.

Potom, čo minul premierships klubové v posledných dvoch rokoch, bolo by to horká pilulka pre často kritizované južnej austrálsky prehltnúť. "Mal by si cítiť pre každého, kto chýba von vo veľkom finále," povedal Jarryd Roughead.

"[Ale] nejde len o neho. Je tu ďalší chlapi, ktorí hral množstvo hier tohto roku a nemusí byť schopný vykonať tento tím…budeme riešiť, keď sme prišli na to.Ide o to s nami je, že sme vždy hovorili, že čaty vyhrať premierships. "

V historickom tri výhry v ponuke, hloh bohatstva z finále skú seností bude kľúčovým faktorom v tomto týždni.

< p> Eagles sa objavujú v ich prvom Premieship rozhodujúcim od ich poslednej návštevy získal vlajky v roku 2006, zatiaľ čo Alastair Kellyini muži sú na svoje piate grand finále v posledných ôsmich rokoch, ktorý povedal Roughead by byť veľký pozitívny na svoju stranu.

"Niet pochýb o tom, že je jedným z hlavných faktorov, ktoré môžeme čerpať z našich znalostí - sme tu boli predtým a vieme, čo robiť tento týždeň," povedal. "Vieme, ako to baví a vieme, ako ísť na to."

Hawthorn majú výhodu v finále skúseností, ale Eagles pôjde s dôverou v dôsledku ich 32-bodový kvalifikačné konečné víťazstvo cez Hawthorn v Domain štadióne.

Adam Simpsonova strana tlačila Hawks do necharakteristických chyby v tejto hre a Roughead povedal, že je dôležité, aby jeho tím, aby čo najviac z skorých príležitostí uplatniť svoje vlastné scoreboard tlak.

Hawthorn vzali ťažkú ​​cestu do tohtoročných Grand Final, ktoré sa zúčastnili dvoch ciest do Perthu a nemal týždeň voľna, ale Roughead povedal, že jeho spoluhráči boli starostlivo riadená a sú pripravení na výzvu.


Няма коментари:

Публикуване на коментар