четвъртък, 13 април 2017 г.

Západné Indie pozastaví Phil Simmons po výbuchu Srí Lanky

West Indies vzali drastický krok pozastavenie Phil Simmons s okamžitým účinkom po výbuchu tréner v priebehu družstva výberov pre jednodňové nohy cesty Sri Lanka.

Simmons, ktorý sa ujal len v tomto roku bolo spochybnené pokračujúci opomenutia všestranní Dwayne Bravo a Kieron Pollard. Bývalý tréner Írsko povedal, že sa nedostávajú "najlepší 50-over ÚDV čaty", poznámkami, ktoré nešlo dole dobre West Indies Cricket Board.Doubts kopci nad austrálskeho kriketového zájazdu do Bangladéša uprostred zvýšenými bezpečnostnými obavami Čítajte viac

odpruženie Simmonsův hádže prehliadku Sri Lanka, ktorý začína prvom teste 14. októbra, do celkového zmätku.. Eldin Baptiste, člen poroty WICB, bude namiesto toho ujme pre oba testy, tri ODIS a dve Twenty20s

Uvoľnenie media z WICB čítať: "The West Indies Cricket Board sa dozvedel o pripomienky od hlavnej tréner tímu West Indies, Phil Simmons, v tlači a elektronických médií, ktoré zrejme spochybňovať legitimitu procesu výberu jednodňové medzinárodné družstvo na turné Unibet-Čítajte viac Srí Lanka.

"v dôsledku toho sa vedenie WICB prijala opatrenia na pozastavenie hlavného trénera, pokiaľ vyšetrovanie tohto problému.Hlavný tréner nebude teraz cestovať s tímom na turné Srí Lanka. "

Simmons, ktorý hral 26 Testy a 143 ODIS pre Západnej Indii, bol menovaný hlavným trénerom v marci po úspešnom osem- držba roka s Írskom.Okamžite sa zapísal po dohľad impozantný 1-1 Skúšobné série remíza s Anglickom, ale to je teraz nevedno ke dy a to aj v prípade, že bude pokračovať v jeho úlohe.


Cez víkend 52-rok- starý odhalil mal podporu zo strany predsedu selektorov, Clive Lloyd, po obnovení platnosti z Bravo a Pollard, ktorí boli zahnanej od pádu pre sériu proti Juhoafrickej republike v januári.

Avšak, podľa Simmons, on a Lloyd bol prehlasovaný inými selektorov na paneli.

"myslím, že je sklamaním z toho, že som sa dostal najlepší 50-over ODI družstvo, ktoré môžeme vybrať v Karibiku, "povedal Simmons v úvodzovkách na ESPNCricinfo.

" predseda, pán Lloyd prišiel a dal výnimočný prejav, povedal, že si myslia, že je čas, aby sa vrátili do družstva a dal výnimočnú dôvody pre ich bytia späť do družstva.Bohužiaľ, keď sme išli do výberu [stretnutia] sme ho stratili 3-2. On a ja - kapitán [Jason Holder] n emá hlas v tom. - ale kapitán tiež dal svoje názory na to, prečo je potrebné sa vrátiť "

Unibet-Okamžitý bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар