вторник, 11 април 2017 г.

Washington majiteľ odmieta zmenu mena pre prípadné nové NFL štadióne

V klube momentálne hrá v FedEx Field - ktorý bol otvorený v Landover, Maryland, v roku 1997 - a začala preskúmavať miesta pre nové zariadenie, hoci jej prenájmu tam beží do roku 2026

Na novinky. konferencia pred Washington posledným praxi sústredenie pondelok Allen povedal, že tím hovoril so zástupcami Washingtone, Virginie a Maryland o mieste na štadióne.

"mali sme veľké rozhovory so všetkými oblasťami, , a dizajn je niečo, čo sme začali, "povedal Allen,, ale v skutočnosti to je predbežný práve teraz '

interiér sekretárka Sally Jewell povedal Washington starosta Muriel Bowsera v apríli, že National Park Service - ktorá je vlastníkom pozemku, kde t ím je bývalý domov, RFK Stadium, sedí v meste - sa neudelí novú zmluvu o prenájme, pretože námietok názvu tímu.Majiteľ Dan Snyder povedal, že sa nikdy zmeniť názov.

Keď bol požiadaný pondelok o možnosti prehodnotenie túto politiku, ak názov je politický bariéra na nové miesto na štadióne, Allen rýchlo dal jedno- slovo odpoveď: "Nie"

RFK Stadium sa nachádza na pozemku vo vlastníctve National Park Service, ktorý je prenajaté do mesta. Nájomná zmluva vyprší za 22 rokov. Mesto bude musieť rozšírenie vybudovať nový štadión tam.Zmenu nájomnej zmluvy by vyžadovalo akt Kongresu, a mesto by mohlo usilovať o podporu Kongresu pre zmenu nájomnej zmluvy, bez toho, aby Park Service požehnaním

Na ďalších tém :.

- Allen povedal, pokles účasti v treťom ročníku na tímovom sústredení v Richmonde možno pripísať novosť vyprcháva, a dodal: "myslím, že to má čo do činenia s naším výkonom 4 -12 minulého roka."

- Opakovanie otázku reportéra, Allen hovorí: "Ako sme ďaleko od víťazstva? Záleží na tom, čo robíme dnes na cvičisku.Máme veľa práce urobiť a máme tri ďalšie preseason hry správne vyhodnotiť všetkých hráčov "

- Nový generálny riaditeľ Scot McCloughan je.,Dělá presne to, čo sme dúfali, 'povedal Allen. "Je to veľmi konzistentné človek vo svojom prístupe, a myslím, že celý personálne oddelenie odviedol dobrú prácu."

- O podpise mimo Linebacker Junior Galette napriek mimo poľa otázok, Allen hovorí: "Dávame out niektoré veľmi jasné pokyny pre neho v tom, čo očakávame, že z hráčov. Chápe, čo urobil v minulosti, a on bude zodpovedný za to. Ale je to veľmi jasné, čo očakávame od neho. Je to dobrý futbalista? Jo, je preukázané, že byť dobrý futbalista.Ale my naozaj diskutovali našu úschovňa viac ako čokoľvek iného. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар