вторник, 11 април 2017 г.

Alex Hales zameriava Anglicka test slot po náraze formu v pravý čas Notts

Pri vstupe do jeho boku Divízia jeden prístroj s Warwickshire na Trent Bridge minulý piatok, Hales bol príliš vedomý toho, že sa v piatom Ashes Skúška pri ceste na Kia oválu a držiteľa, Adam Lyth, bojujúci v sérii, to bolo čas odoslania správy do selektorov.

Potom, čo prehral los a bol uvedený do netopiera proti útoku švu s high-class, tieto myšlienky neboli nutne dobrá vec, samozrejme.Otvorenie odpaľovanie vyžaduje zamerať a prídavný tlak bol Betclic-Vyzdvihnúť svoj bonus uvedenie sa pod dodať mohol ľahko ukázali vlastné defeating.Joe koreň a novej generácie | Andy Bull Viac

Ale výsledné smena naznačuje trochu dodatočné napätie nie je vždy zlá vec, s Hales odlupovanie 189 z 216 lôpt, zatiaľ čo Anglicko bola padá až 107 pre osem druhý deň.

"vedel som, že to bol veľký smien, pokiaľ ide o moje medzinárodnej ambície," povedal. "Mal som ju v zadnej časti mojej mysli, keď som vyšiel na pálke, že skóre by bolo výborné načasovanie so zimnou prehliadky blíži.


V ideálnom svete by ste nechceli mať tú mentalitu, ale bolo to ťažké sa.A tak to bolo skvelé dať veľký skóre na tabuli. "

Trevor Bayliss pripustil, že Lyth, ktorý strelil 19 a 10 pre zakrytie sklamaním sériu, je pravdepodobné, že bude nahradený pre zimné séria skúšok proti Pakistan, Južná Afrika a vyzýva k Hales prísť ešte intenzívnejší.

v priemere 52,12 v Division jeden tento rok v lete, jeho šance na výber boli prerokované na dĺžku komentárom tímu Sky počas Nottinghamshire v Royal London jednodňové štvrťroku -final proti Durhame, kde udrel prvé dve dodávky pre štyri na ceste k 62 z 54 loptičiek v ich dažďom ovplyvnený 49-beh víťazstvo.

26-ročný, rozprávanie na ranu zápas, povedal, že sa snaží zostať uzemnený. "Nemám tú testovacie miesto a napriek tomu všetko, čo môžem urobiť, je skóre beží Notts.Skúšal som blokovať všetky tie reči, ale je to ťažké. Lopta je podľa môjho súdu, aby skóre tak silno, ako len môžem, a vyvíjať tlak na chlapcov vyššie.

Má pocit, pripravený k Test krikete? "Človek nikdy nevie, kým sa tam, myslím, že krok, ale mám pocit, moja štvordňovej hra je v tak dobré miesto, ako tomu bolo v celej mojej kariére.Pracoval som tvrdo na niektoré technické veci a ja som bodovanie beží, ale ja by som si myslel, že je to len začiatok "

Vzhľadom k jeho úspechu v skrátenej forme kriket -. Hales je jediným Angličanom strelí medzinárodnej storočia v Twenty20 a má tri zo svojich štyroch najvyšších skóre vo formáte? - to cíti trochu typ odliatku vo forme bielej-ball špecialista

"Možno trochu," odpovie. "Vždy som vynikal v krikete Twenty20 - to bol môj najsilnejší forma - a to môže byť anglický spôsob, ako rozškatulkovat ľudí.Záleží len na mne, aby preukázal tieto pochybovačov zle.

"Verejnosť bude vidieť hlavne ma hrať bielej gule kriket a môže myslieť, že som slogger ale ja som zaznamenal štvordňových behy, a tak si myslím, som viac než to. "

Jeden plán naznačený na ďalšiu úlohu test Anglicka, Pakistan v SAE, je pre Moeen Ali otvoriť, takže druhý kužeľ, Adil Rashid, aby slot na adrese No8. Zdá sa, že krátkodobé, avšak s Južná Afrika tempa útoku Dale Steyn, Morne Morkel a Vernon Philander číha.

Hales zač al letnú odpaľovanie na No3 pre Nottinghamshire, kde skóroval career- najlepšie 236 proti Yorkshire, ale od tej doby sa vrátil do hornej časti objednávky a bude predstavovať ďalšiu špecialistov možnosť.Robí prácu v teréne, ako je Trent Bridge musí tiež počítať vo svoj prospech. "Otvoril som po väčšinu svojej kariéry a je to niečo, čo ma baví," hovorí. "Je to ťažké na krajské krikete, pretože bránky hráte na mávajú trochu v nich pre seamers skoro, tak to môže byť tvrdý oriešok, ale povedal by som, že je to môj prirodzený miesto v túto chvíľu." Facebook Twitter Pinterest Alex Hales v akcii za Anglicko proti Srí Lanka na svetovej T20 v roku 2014. foto: Gareth Copley / Getty Images

je jeho hra vybavená čeliť súd o rotácii v Spojených arabských emirátoch? "Myslím si.Je to vzácny v grófstve krikete budete hrať na zúriacej sústružník, ale ja som mal čas v Indii v Anglicku programov výkonnosti a mal som dve svetové Twenty20s na subkontinente. Hrá rotácie na otočenie ihrisko v medzinárodnom krikete je pre mňa nič nové.Budem musieť tvrdo pracovať v sieťach keď dostanem šancu, ale je to výzva, som pripravený. "

Nasledujúce tri týždne uvidíte biela guľa kriket pokračovať, ale s Hales časti obmedzenej-overs strany, ktorí sa o Austrálii, počnúc jednorazových Twenty20 medzinárodné v Cardiffe v pondelok.

v Bayliss, muž mu naráža iba počas svojho času hrá v Austrálii Big Bash League , Hales bude mať nového trénera Anglicka k víťazstvu nad príliš potom, čo Paul Farbrace, jeho asistentom, držal v teple sedadla počas ranej fázy leta.

"Paul Farbrace bol skvelý v preinštalovaní dôveru našej kriket počas jednodňového sériu proti New Zealand, "hovorí Hales. "Robí hráči dobrý pocit o tom, ako oni hrajú svoju kriket.A máme nového trénera a hneď mladí chalani majú záujem dojem.

"Neviem, Trevo r, ale počul som, že je uvoľnený charakter taky. To je spôsob, ako by to malo byť v medzinárodnom krikete; všetci chlapci vedia svoje hry a všetko, čo potrebujú, je pre autobusy na ich podporu. Som naozaj teším na prácu pod ním. "

Betclic-Bonus čaká na Vás

Няма коментари:

Публикуване на коментар